facebook advertising

Facebook Advertising

Facebook Advertising

Scoren op Facebook

facebook advertising

Facebook Advertising

Facebook Advertising is een van beste manieren om je business te promoten. Misschien heb je wel eens een bericht gepromoot. Ben je echter niet op de hoogte van alle ins en outs dan laat je succesvolle opvolging en belangrijke informatie liggen. Want een bericht klakkeloos promoten is de slechtste manier om je kansen op Facebook te benutten.

Een webinar bijwonen

Ga je vervolgens Googelen hoe je van Facebook een succes kunt maken, dan loop je een gerede kans om te worden bestookt met uitnodigingen om een webinar bij te wonen.

facebook gotowebinar
En inderdaad daar zitten vaak heel kundige mensen achter waar je aardig wat van kunt leren. Maar let wel; zo’n webinar duurt al snel anderhalf uur. Wil je er wat van opsteken dan moet je er aandachtig bij blijven. Evalueer achteraf dan eens wat je er, als kleinere ondernemer met een drukke business, daadwerkelijk van hebt opgestoken. Heb je überhaupt al wat geleerd dan vraagt het zeker om een vervolg.

Goedkopere acquisitie bestaat niet

Zoals ieder goed ondernemer betaamt stel je iedere minuut van de dag je prioriteiten. En laat Facebook Advertising nou net niet de eerste zijn. Best wel jammer, want het is een vorm van acquisitie waar je niet meer omheen kunt. Ongeacht de branche waar je in werkzaam bent.
Facebook is ook nog eens het goedkoopste medium om over te adverteren met, alleen al in Nederland, een dagelijks potentieel (lees: mogelijk bereik) van 7 miljoen gebruikers. De bedragen die je moet uitgeven om succes te behalen vallen in het niet als je die afzet tegen de totale kosten van je eigen acquisiteur(s).

De oplossing

Laat Facebook niet links liggen. Dat je geen tijd hebt om dit allemaal zelf uit te zoeken kunnen wij wel volgen. Je personeel op dit gebied onderrichten is wellicht ook geen optie. Personeel is en blijft personeel. Die zijn (meestal) 50% of minder gefocust dan jezelf. Een goed alternatief is delegeren. Want….delegeren is het toverwoord in het moderne zakendoen. Waar jezelf niet aan toe komt dat besteed je uit. En je betaald alleen voor datgene waar je opdracht voor geeft. Zonder allerhande randverschijnselen. Dat is de oplossing.

facebook de oplossing

Wat kunnen wij betekenen?

Tja, laten we wel even eerlijk blijven. We gaan geen hele verhalen schrijven zonder ons uiteindelijk op de voorgrond te dringen ;). Maar los daarvan zingen we een aardige deun mee in deze materie. En de snel veranderende Marketing methoden volgen wij op de voet. Rijst al snel de vraag; hebben jullie er dan wel tijd voor? En Ja, dat hebben we. Facebook Advertising is een van onze Core Business. En daar kun je handig gebruik van maken. We durven te beweren dat het een fractie kost van je totale advertentiekosten.

Wat kost het dan?

Hoeveel kost het dan? Dat is de meest voor de hand liggende vraag die dan volgt. Ieder bedrijf is anders. Dus om hier nu hapklare bedragen te noemen is niet mogelijk maar we bieden mogelijkheden vanaf €35,00 per week. Vaak doen we dat om je voor een laagdrempelig bedrag kennis te laten maken met dit advertentie medium. Zint het je niet dan je stop er toch gewoon mee. Want als we zelf ergens een hekel aan hebben dan zijn het wel contracten en/of vaste bedragen. Het moet wat opleveren. Doet het dat niet dan is het compleet zinloos en wil je nergens meer aan vastzitten.

Contact.

Het is niet erg zinvol om hier een hele opsomming te maken van alle mogelijkheden, hoe goed we wel niet zijn en welke winsten je allemaal gaat behalen (Dat laatste valt overigens nog maar te bezien, ofschoon we het zelf een reële kans geven). Ben je geïnteresseerd in onze diensten dan neem je vandaag nog contact op. We doen je dan een voorstel met een beknopt plan van aanpak. Kost je helemaal niets. Daarna is het verder helemaal aan jou of je er iets mee doet. Ga hier naar onze contactpagina. Zie maar hoe je contact opneemt. Via e-mail, Messenger, Whatsapp, telefonisch, waar je je comfortabel bij voelt. Tot snel!

 

Jean L’Ortye.