WordPress Websites

WordPress Websites

WordPress Websites bouwen is een, maar ermee scoren is twee.

WordPress websites bouwen is een? Tja, eigenlijk is scoren een. Of toch niet. We laten het maar zo. Feit is wel dat de zoekmachines graag zien dat je site snel wordt vertoont aan je kijkers. En die kijkers kunnen zo maar potentiële klanten van je zijn. Duurt het te lang voordat je pagina geladen is dan haakt al 90% af. En heeft je concurrent het beter voor elkaar dan is hij of zij de spekkoper. Ga maar te rade bij jezelf als je surft over het web. Duurt het te lang dan klik je weg.

We hebben al wat (WordPress) sites gebouwd

Dat hebben we zeker. Dit Content Management Systeem staat bekend om zijn of haar blogger sites. En inderdaad leent het zich hier uitstekend voor. Tegenwoordig bouw je in een handomdraai ook de beste en snelste webshops, zowel op mobiel als op desktop. Ik lees vaak dat WordPress door zijn plugins vooral traag kan zijn. Zeker als je je site volpropt met onzinnige zaken (lees plugins) kan dit wel kloppen. Maar als je je beperkt tot hetgeen wat nodig is en wat verstand hebt van codes dan behaal je gewoon super resultaten. En dat laten we je hier zien.

Supersnelle Sites

Niet al onze klanten staan te trappelen dat hun WordPress website wordt gebruikt als acquisitie object. Daarom laten we in deze voorbeelden twee van onze eigen sites zien. Een heel belangrijke aspect is dus snelheid. Dat wordt door de zoekmachines zeker gewaardeerd en ook beloond. De bekendste en ook grootste is natuurlijk Google. Die houd je graag te vriend. Dus gas erop!

Ook SEO telt

Het zou van de gekke zijn dat als je site snel is dat je dan al klaar bent. Nee ook je SEO moet goed in elkaar steken. En deze is misschien nog wel belangrijker dan snelheid. Het staat trouwens voor Search Engine Optimization. Het optimaliseren van je site om gevonden worden. Dit moet beter zijn dan die van je concurrent want dan ga je opvallen. Het hele web staat vol met artikelen hoe je dit moet aanpakken. Dat kun je helemaal zelf uitzoeken, maar je kunt ook ons om hulp vragen. Wij gaan het je niet voorkauwen. Nee, we gaan samen bekijken wat voor jou de beste SEO zou moeten zijn. En dit is iets waar je feeling voor moet creëren. Je kunt het natuurlijk volledig uit handen geven maar je bereikt naar alle waarschijnlijkheid daar niet het gewenste resultaat mee.

Kijk met ons mee!

We hebben een site gebouwd voor Sandra. Sandra is de eigenaresse van een boxer dekreu. Terwijl Sandra alle shows afloopt om zoveel mogelijk punten te vergaren, hebben wij haar Site geoptimaliseerd. Wat we hebben gedaan:

De pagina door de PageSpeed Tools van Google gehaald en net zolang gesleuteld totdat dit het resultaat is:

wordpress websites

Probeer het hier zelf maar PageSpeed Insights.
Vervolgens hebben we een goede SEO geschreven en als je Googelt op boxer dekreu, dan zie je dit:

wordpress websites

Eerste pagina, bovenaan. En daar wil je terecht komen. En uiteraard op de zoekterm “boxer dekreu”. Want dat is de term waar je op zoekt wil je voor je boxer dekteef een goede reu.
Nu moeten we wel eerlijk bekennen dat het niet altijd zo makkelijk gaat. Op een vakgebied met veel meer concurrentie zal je heel wat meer moeite moeten doen. Maar toch; snelheid en een goede SEO maakt al aardig wat verschil.

Nog een

Een webshop van ons zelf. Een webshop zit wat complexer in elkaar dan een website zoals hierboven. Maar ook hier behalen we super resultaten. Kijk maar:

wordpress websites
In de zoekresultaten is deze website, in tegenstelling tot de eerste, sterk afhankelijk van de term waar op gezocht wordt. In het eerste voorbeeld beperkt de zoekterm zich tot “boxer dekreu” omdat dit zowat de enigste is die telt. Bij een webshop met legio artikelen ligt dat een stuk complexer. Het zal zeker langer duren voordat je met alle mogelijke zoektermen gaat scoren. Maar ook hierin is een weg te vinden.

Hulp nodig?

Heb jij zelf een WordPress website die je wilt versnellen en kom je er niet of niet helemaal uit, neem dat contact met ons op. We helpen je graag. Boeken we het beoogde resultaat dan betaal je ons de overeengekomen vergoeding. Halen we het resultaat niet dan betaal je ook niet. Want enkel betalen voor uren daar doen wij niet aan. Je betaald alleen voor positieve resultaten. Daar heb je wat aan en daar kom je verder mee. En wil je dat wij je site up to date houden, dan doen we dat tegen vooraf besproken tarieven. Dus geen nare verrassingen achteraf. Wil je vervolgens adverteren op diverse sociale media dan kunnen we daar ook nog wat in betekenen.
Dus bel of mail zo snel mogelijk en maak van je trage WordPress site een snelheidsduivel.